Vučić: Ne razumem šaraj malo, brate

Izvor: Mondo, 22.Sep.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne razumem "šaraj malo, brate"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije razumeo izjavu predsednika Vlade Hrvatske Zorana Milanovića - “šaraj malo, brate”.

Foto: Tanjug, Zoran Žestić Aleksandar Vučić

  Hrvatski premijer iskoristio je ranije danas repliku iz vica kao odgovor Vučiću na najavljene kontramere Srbije zbog hrvatskg zatvaranja granica.

"Srbiju ne prozivam, ali im mogu poručiti da malo snize ton i što bi se reklo u vicu, šaraj malo brate. Dakle, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šalji to malo u Mađarsku, Rumuniju, šalji u Hrvatsku. Mi ćemo malo na sve strane, pa ćemo sutra u Briselu, gde neće biti Vučić i ekipe, razgovarati o tome kako da stvari da rešimo na izvoru - a to su Turska i Grčka", rekao je Milanović odgovarajući na, kako su preneli hrvatski mediji, pretnje iz Srbije da će Beograd preduzeti kontramere.

Premijer Srbije održao je danas vanrednu konferenciju za novinare nakon sednice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti nakon koje je saopštio da je ostalo još 30 sati za dogovor sa Hrvatskom.

Vučić je objavio da je Srbija donela paket mera kojim će braniti svoje ekonomske i nacionalne interese.

O tome više pročitajte OVDE.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.