Vučić: Nameće se rijaliti, sešću, ali neću da trgujem

Izvor: B92, 20.Feb.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nameće se rijaliti, sešću, ali neću da trgujem

Vrbas -- Premijer Aleksandar Vučić je rekao da ne želi "politički rijaliti", kao i da neće obaveštavati novinare kada će i da li želi sa nekim da se sastaje.

"Politika nije trgovina, ja nisam trgovac i neću da učestvujem u medijskom rijalitiju", rekao je lider SNS.

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara o sastanku koji bi navodno trebalo da ima sa Nikolićem. Kako je ranije rečeno za B92 iz Nikolićevog okruženja, oni "očekuju sastanak sa Vučićem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom dana".

"Ja nisam trgovac da nešto prodajem ili kupujem. Ne želim da učestvujem u rijalitiju, koji vi pravite i namećete...Kad budem s nekim želeo da se vidim to ću učiniti, a da o tome ne obaveštavam vas, ne pada mi na pamet", rekao je Vučić.

Za njega, dodao je, politika nije trgovina, nije nikad bila i neće biti.

Kako je naveo, Nikolića veoma poštuje, ali nije trgovac.

"Sešću i razgovaraću, ako je to u redu, onda dobro, ako nije, šta da radimo", poručio je Vucić.

Podsetimo, predsednik Nikolić i premijer Vučić bi mogli da se sastanu tokom dana, rečeno je za B92 iz Nikolićevog okruženja.

Isti izvor je ranije naveo da je postojala telefonska komunikacija bivšeg i sadašnjeg lidera SNS, kao i da su se krajem prošle nedelje čuli "pomirljivi tonovi".

Nikolić je juče za "Kurir" rekao da "još čeka na dogovor sa Vučićem".

Vučić je u Vrbasu rekao i da "mnogi u Srbiji jedva čekaju bilo kakvu nestabilnost".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.