Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jun.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Moj najveći neuspeh kao premijera što nisam odbranio Sinišu Malog

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je budućem premijeru ostavio "punu kasu", dok je kao svoj najveći neuspeh na mestu predsednika vlade naveo to što nije "dovoljno čvrsto stao iza gradonačelnika Beograda Siniše Malog".

On je za Radio televiziju Srbije rekao da je njegova greška i krivica što "nije dovoljno snažno stao iza Malog".

"Nisam uspeo da ga odbranim jer on neće biti gradonačelnik Beograda", rekao je Vučić.

Napomenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je da ne može sebi da oprosti što ga nije odbranio od napada za koje je, kako je naveo, stiglo i dosta novca iz inostranstva.

Vučić je najavio i da će pružiti svaku moguću pomoć Ani Branabić, ako bude izabrana za premijera, dodavši da se radi o poštenoj i vrednoj i odgovornoj ženi.

Više nevladinih i organizacija građana tražilo je ostavku Malog zbog nelegalnog i noćnog rušenja objekata u Savamali, tokom kojeg su maskirane osobe maltretirale garđane a polcija nije reagovala.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić: Moj najveći neuspeh kao premijera - nisam odbranio Sinišu Malog

Izvor: Beta, 20.Jun.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je budućem premijeru ostavio "punu kasu", dok je kao svoj najveći neuspeh na mestu predsednika vlade naveo to što nije "dovoljno čvrsto stao iza gradonačelnika Beograda Siniše Malog".On je za Radio televiziju Srbije rekao da je njegova...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.