Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Mir i stabilnost najvažniji u regionu

ĆUPRIJA - Premijer Aleksandar Vučić ponovio je danas da samo odgovorna i ozbiljna politika u regionu donosi boljitak za sve građane.

Odgovarajući na pitanje koliko će referendum u Mađarskoj, izbori u Crnoj Gori, kao i situacija u BiH, uticati na odnose u regionu, Vučić je rekao da je za Srbiju najvažnije da sve protekne u miru i da se sačuva stabilnost.

Kad je riječ o referendumu u Mađarskoj, Vučić je pomenuo da će ministar spoljnih poslova Ivica Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u nedjelju uveče, poslije glasanja, otići u Mađarsku i sastati sa ministrom Petrom Sijartom.

"Uskoro ću se i ja videti sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom. Imamo dobre odnose sa Mađarskom i to se neće kvariti", rekao je Vučić.

Isto tako, dodao je da je za nas važno da izbori u Crnoj Gori proteknu u miru i da se sačuva stabilnost, kao i u BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.