Vučić: Jeftiniji derivati - dobra vest, biće ih još

Izvor: Press, 27.Nov.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Jeftiniji derivati - dobra vest, biće ih još

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da pojeftinjenje naftnih derivata od tri dinara predstavlja dobru vest i dodao da će ih biti još.
Primetio je, međutim, da to u medijima danas gotovo da nije bila vest.

"Gotovo nigde to nisam video. Niko nije objavio. U Srbiji sve što je dobra vest to nije dobra vest. U Srbiji je samo loša vest - vest. Ali biće još dobrih vesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u vezi sa lekovima, železarom, FAP-om...",rekao je Vučić na konferenciji za novinare odgovarajući na pitanje Tanjuga.

On je podsetio da je Srbija ušla u reforme, da priprema budžet i da radi temeljno i odgovorno.

"Naš rast i razvoj niko ne može da zaustavi", rekao je Vucicć.

Vučić je rekao i da ga od poteškoća sa kojima se možemo suočiti u ekonomiji mnogo više brine politika, uključujući i dešavanja u Ukrajini i u regionu - kada neko nije zadovoljan napretkom Srbije.

Srbija je posvećena stabilnosti, ponovio je premijer, jer to uslov napretka, a naša mirnoća, pomirljivost i trpeljivost nije rezultat slabosti već snage.

"O tome svi u okruženju treba da vode računa kojima se čini da ćutimo i ne reagujemo zato što smo slabi.. Chutimo i ne reagujemo jer smo dovoljno jaki da se tako odgovorno i ozbiljno ponašamo", zaključio je Vučić.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Osim jeftinijeg goriva, biće još dobrih vesti!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014

Aleksandar Vučić rekao je danas da pojeftinjenje naftnih derivata od tri dinara predstavlja dobru vest i dodao da će ih biti još. Nikada nam nije išlo bolje, što se likvidnosti tiče!..Foto: Guliver/Getty/Thinkstock..Primetio je, međutim, da to u medijima danas gotovo da nije bila vest..."Gotovo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.