Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2017, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Izađite na izbore, glasajte za slobodnu i nezavisnu Srbiju

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić pozvao je večeras građane da 2. aprila izađu na izbore za predsednika Srbije i izjavio da želi da nastavi da se bori za mir i stabilnost, nezavisnost i slobodu Srbije.

"Želim da se borim za Srbiju, da radim vredno i marljivo, da sačuvamo mir i stabilnost - da Srbija pobeđuje. Moramo da nastavimo da pobeđujemo. Svi koji ne izađu na izbore glasaće za druge, koji bi da nas vrate u prošlost", rekao je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << predstavljajući se na Drugom kanalu Radio-televiziju Srbije.

Vučić je kazao da je "na izvici između poraza i pobede" na predsedničkim izborima, ali da veruje da će građani umeti da izaberu budućnost zemlje, a ne povratak u prošlost i pljačkaške privatizacije.

"Ja Srbiju ne dam, Srbija je važnija od svačije fotelje... Ja živim sve snove i sve muke Srbije. Kad su poplave, ja nisam u krevetu - ja sam sa narodom. Kad imamo problem u regionu, ja ne šaljem nekog drugog - idem da rešavam problem", rekao je Vučić, koji je aktuelni premijer.

Dodao je da je mnogo toga urađeno u zemlji i da mnogo toga još mora da se uradi u svim oblastima, ali da sve to može da se izgubi ako se na izborima donese pogrešna odluka.

Vučić je kazao da zna da građani žive teško, navodeći da će postepenim povećanjem plata i penzija živeti sve bolje.

Prema njegovim rečima, stopa nezaposlenosti treba da se spusti ispod evropskog proseka, odnosno ispod 10 odsto i najavio prilike za zapošljavanje mladih ljudi koji izražavaju "protest".

Predsednički kandidat je rekao da će krajem marta budžet Srbije imati suficit, navodeći da to znači da će ove godine biti novca za nova ulaganja, prvenstveno u infrastrukturu, ali i za povećanje penzija.

Vučić je rekao da će se veoma brzo sastati s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom dodajući da bi to moglo da bude pre izbora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.