Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Imam puno poverenje u Malog ali neću osporiti njegovu odgovornost ako se utvrdi

Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić izjavio je da ima puno poverenje u gradonačelnika Beograda Sinišu Malog ali i da nikada neće osporiti njegovu odgovornost ukoliko se ona ustanovi.

Govoreći za nedeljnik "Ekspres", Vučić je kazao da je odgovornost pitanje "uređene države, sistema i osnovnih načela kojima se rukovodimo".

"Pre nego što izaberem saradnike razmišljam o tome da li verujem da su u stanju da rade i imaju rezultat, a kada >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ih postavim, ostane samo pitanje odgovornosti. I od njega nema skrivanja niti ću ja dopustiti da se bilo ko sakrije. To oni koji me ne vole nikako da shvate i mislim da se tu krije razlog stalnog 'kačenja sa Vučićem", ocenio je predsednik tehničke vlade.

Vučić je kazao da insistira na odgovornosti svojih saradnika za greške koje naprave, navodeći slučaj bivšeg ministra odbrane Bratislava Gašića kao najbolji primer takvog odnosa.

"Odličan saradnik, sa mojim punim poverenjem, kad je pogrešio, odgovarao je. Što protivnici time nisu zadovoljni, šta da im radim, ionako nisam nikada ni imao nameru da njima udovoljim", dodao je Vučić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić: Imam puno poverenje u Malog, ali neću osporiti njegovu odgovornost ako se ustanovi

Izvor: Blic, 29.Jul.2016

Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić izjavio je da ima puno poverenje u gradonačelnika Beograda Sinišu Malog, ali i da nikada neće osporiti njegovu odgovornost ukoliko se ona ustanovi...Govoreći za nedeljnik "Ekspres", Vučić je kazao da je odgovornost pitanje "uređene...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.