Vučić:Bankrotirali bi 2017. da ništa nismo menjali

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Bankrotirali bi 2017. da ništa nismo menjali

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas odgovarajući na pitanja poslanika da bi Srbija bankrotirala početakom 2017. godine da nije uvela promene u ekonomskoj politici.

Foto: Beta/Nenad Petrović

“Do bankrotstva stigli početkom 2017. da ništa nismo promenili“, rekao je Vučić pred poslanicima u Skupštini Srbije.

On je istakao da Srbija ide u dobrom pravcu i da prvi put u istoriji nema povećanje broja nezaposlenih.

"Prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u istoriji nemamo povećanje broja nezaposlenih, već pad nezaposlenih. To je prema veoma preciznim podacima NSZ", kazao je premijer.

Vučić je rekao da oni koji kažu da Srbija nema makroekonomsku stabilnost ne govore istinu i dodao da Srbija ima sada stabilniji kurs nego ikada.

"Naš posao je da tražimo rešenja u našem radu, da budemo uspešniji, marljiviji i bolji od drugih", kazao je premijer.

Međutim, on je rekao da su nam u stanju javnih finansija potrebne promene.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić:Bankrotirali bi 2016. da ništa nismo menjali

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas bi Srbija bankrotirala krajem 2016. ili početkom 2017. godine da nije uvela promene u ekonomskoj politici...Foto: Beta/Nenad Petrović..“Do bankrotstva bi stigli krajem 2016. ili početkom 2017. da ništa nismo promenili“, rekao je Vučić pred...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.