Vozili pijani tokom „Roštiljijade“: Prijave protiv 126 vozača

Izvor: Blic, 02.Sep.2013, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozili pijani tokom „Roštiljijade“: Prijave protiv 126 vozača

LESKOVAC - Tokom sedam dana „Roštiljijade“, leskovačka policija je alkotestirala 8.647 vozača, a protiv 126 su podnete prijave zbog upravljanja vozilom u stanju alkoholisanosti, saopštila je danas Policijska uprava u Leskovcu.

U saopštenju se navodi da je 18 vozača zadržano u PU zbog vožnje u stanju teške alkoholisanosti.

Pripadnici policije podneli su i prekršajne prijave protiv dve osobe zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << narušavanja javnog reda i mira i protiv jednog vlasnika ugostiteljskog objekta, zbog točenja pića maloletnim osobama.

Za vreme održavanja „ Roštiljijade“ , na kojoj je prema procenama organizatora bilo prisutno nekoliko stotina hiljada gostiju, nije bilo krivičnih dela nasilja, zaključuje se u saopštenju PU Leskovac.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protiv 126 pijanih vozača prijave, 18 se treznilo u policiji

Izvor: juGmedia, 02.Sep.2013

LEKSOVAC – Saobraćajna  policija je tokom Roštiljijade alkotestirala 8.647 vozača a protiv 126 podneti su zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka jer su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola...U saopštenju se navodi da je u prostorijama Policijske uprave u Leskovcu zadržano 18 vozača...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.