Vozači oprez, moguća poledica

Izvor: Mondo, 21.Dec.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači oprez, moguća poledica

Javno preduzeće ''Putevi Srbije'' savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice te iz Puteva Srbije apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetuju maksimalan oprez u vožnji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Kolovozi su vlažni a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet cm na teritoriji Novog Pazara, Užica, Kruševca i preporučuje se oprezna vožnja.

Usled majskih poplava neprohodni su sledeći putni pravci: Krupanj-Gračanica i Krupanj-Radaljska Banja-Radalj.

Prilazi planinskim turističkim centrima, Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Staroj planini i Divčibarama su prohodni, proporučuje se oprezna vožnja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.