Voz za Solun ide samo do Đevđelije

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz za Solun ide samo do Đevđelije

Međunarodni voz "Helas" od Beograda do Soluna koji večeras polazi iz Beograda, saobraćaće samo do Đevđelije, zbog sutrašnjeg jednodnevnog štrajka grčkih železničara.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Kako se precizira, voz "Helas", koji večeras polazi iz Beograda u 18.45 sati, saobraćaće samo do stanice Đevđelija u Makedoniji, a izostaće na deonici Đevđelija-Solun.

Taj međunarodni voz koji sutra po redu vožnje kreće iz Soluna za Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u 15.52 sata, neće saobraćati na relaciji Solun-Đevđelija, već će polaziti iz Đevđelije u 17.15 sati za Beograd.

Putnicima voza "Helas" biće obezbeđen autobuski prevoz na relaciji Đevđelija-Solun i Solun-Đevđelija u organizaciji Grčkih železnica.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Voz za Solun samo do Đevđelije, odatle autobusi

Izvor: Blic, 26.Nov.2014

Međunarodni voz "Helas", na relaciji Beograd - Solun - Beograd, koji večeras kreće u 18.45 sati voziće putnike do Đevđelije, a dalje do Soluna, će biti prevezeni autobusima, saopštile su Železnice Srbije...Razlog skraćenja trase je sutrašnji štrajk Grčkih železnica, pa tako "Helas", koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.