Voz pregazio devojku u niškom naselju Trošarina

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz pregazio devojku u niškom naselju Trošarina

Devojka stara 19 godina poginula je jutros nešto pre pet časova pošto ju je udario voz koji saobraća na pruzi Niš-Pirot, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći u Nišu.

"Nesreća se dogodila na delu pruge koji se nalazi na oko sto metara od pružnog prelaza u naselju Trošarina", kazali su u Hitnoj pomoći.

Prema rečima lekara, njihova ekipa izašla je na mesto nesreće, ali je samo mogla da konstatuje smrt devojke.

Za sada nije poznato da li se radi o nesmotrenosti prilikom prelaženja pruge ili drugim okolnostima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz pregazio devojku u Nišu

Izvor: RTS, 04.Dec.2016

. Devetnaestogodišnju devojku u naselju Trošarina udario je jutros nešto pre pet časova voz koji saobraća na pruzi Niš–Pirot. Kako RTS saznaje, devojka je u trenutku nesreće sedela na šinama.

Nastavak na RTS...

TRAGEDIJA U NIŠU Voz usmrtio devojku

Izvor: Blic, 04.Dec.2016

Nišlijka T.K. (19) nastradala je jutos na pruzi u naselju Trošarina oko 4.50 časova, kada ju je udario voz koji saobraća na relaciji Niš-Dimitrovgrad, saznaje "Blic"...Okolnosti tragedije još uvek nisu poznate. U policiji su samo potvrdili događaj bez navođenja bližih detalja i za sve dalje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.