Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Dec.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vonova pobijedila u Val d'Izeru

Američka skijašica Lindzi Von pobjednica je današnje trke spusta vožene u francuskom Val d'Izeru u okviru Svjetskog kupa.

Drugo mjesto na trećem spustu sezone podijelile su Austrijanka Elizabet Gergl i Njemica Viktorija Rebenzburg.

Vonova je do druge pobjede u sezoni, a 61. prve u karijeri došla u vremenu od jednog minuta, 44 sekunde i 47 stotinki.

Austrijanka i Njemica zaostajale su 19 stotinki za Vonovom, dok je iza njih, na četvrtom mjestu bila Lara Gut >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << iz Švajcarske, peta je bila njena sunarodnica Dominik Gizin, a šesta još jedna takmičarka iz Švajcarske Fabijen Zuter.

Vodeća u generalnom plasmanu Slovenka Tina Maze zauzela je sedmo mjesto, dok je osma bila Marijan Abderalden iz Švajcarske.

U poretku spusta na liderskom mjestu je Vonova sa 232 boda, druga je Maze sa 168, dok je Rebensburg 151.

U generalnom plasmanu prva je Maze sa 596, a prate je Austrijanka Ana Feninger sa 327 i Von sa 312.

Naredna trka Svjetskog kupa voziće se sutra u Val d'Izeru, kada je na programu superveleslalom.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Gerglove, pad Vonove

Izvor: B92, 21.Dec.2014, 14:30

Austrijska skijašica Elizabet Gergl trijumfovala je na drugom superveleslalomu sezone koji je u okviru Svetskog kupa održan u francuskom Val d’Izerul...Gerglova je do prve pobede posle 11 meseci, sedme u karijeri, došla u vremenu od 1:25.42 minuta...Drugo mesto, sa pet stotinki zaostatka, zauzela...

Nastavak na B92...

Gergl pobednica veleslaloma u Val Dizeru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2014

Austrijska skijašica Elizabet Gergl pobednica je trke superveleslaloma, koja je u okviru Svetskog kupa vožena danas u francuskom Val D'Izeru...Gergl je do prve pobeda u sezoni, a sedme u Svetskom kupu došla u vremenu minut, 25 sekundi i 42 stotinke...Austrijanka Ana Feninger bila je druga sa pet stotinki...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.