Volite Igre prestola? Pogledajte kako će izgledati video igra

Izvor: Blic, 24.Nov.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volite "Igre prestola"? Pogledajte kako će izgledati video igra

Svi ljubitelji knjiga i serije "Igre prestola" željno iščekuju nastavak, a do tada će imati priliku da sami "prožive" događaje iz treće i četvrte sezone.

Igra će prikazivati događaje iz pet različitih uglova, svaki kao jedan od članova kuće Forester i igrač može da obilazi sva ključna mesta koja se mogu videti i u seriji.

Zanimljivo je da se i neki glumci iz serije pojavljuju u igri i pozajmljuju glas svojim likovima, kako bi sve delovalo što autentičnije.

Game of Thrones: Iron From Ice će biti dostupna na novim i starim konzoloma kao i za Mac i Windows računare, a biće lansirana do kraja godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.