Vlada usvojila rebalans i uputila ga u hitnu proceduru

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada usvojila rebalans i uputila ga u hitnu proceduru

Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o republičkom budžetu za 2014. godinu i uputila ga Narodnoj skupštini Srbije na razmatranje po hitnom postupku.
Kako je saopšteno posle sednice vlade, ova izmena zakona predložena je da bi značajne uštede ostvarene u budžetu u ovoj godini mogle da se iskoriste za vraćanje zaostalih obaveza i dugova.

Vlada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << usvojila i Predlog zakona o energetici i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Vlada je povukla iz skupštinske procedure Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o igrama na sreću, navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujović: Ne radimo rebalans zbog dugova Er Srbije

Izvor: Mondo, 19.Dec.2014

Vlada Srbije je danas usvojila predlog drugog ovogodišnjeg rebalansa budžeta a ministar finansija Dušan Vujović tvrdi da to nije zbog dugova Ere Srbije koje je preuzela Vlada "već naprotiv.."..Foto: MONDO/Petar Stojanović..Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona...

Nastavak na Mondo...

Vlada usvojila Predlog rebalansa budžeta

Izvor: RTS, 19.Dec.2014

Na sednici Vlade Srbije usvojen je Predlog rebalansa budžeta za 2014. godinu koji je upućen Skupštini na razmatranje po hitnom postupku. ..Kako je saopšteno posle sednice Vlade, ova izmena zakona predložena je da bi značajne uštede ostvarene u budžetu u ovoj godini mogle da se iskoriste za vraćanje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.