Vlada: Pomoć 60 miliona dinara za 22 poplavljene opštine

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada: Pomoć 60 miliona dinara za 22 poplavljene opštine

Beograd - Pomoći od ukupno 60 miliona dinara biće dodeljena za sanaciju štete u 22 lokalne samouprave koje su pogođene poplavama, odlučila je danas Komisija Vlade Srbije za utvrđivanje štete od elementarnih nepogoda.

Šteta od poplava, procenjena na osnovu preliminarnih izveštaja lokalnih samouprava, iznosi više od 710 miliona dinara, pa će Ministarstvu finansija biti upućen zahtev za obezbedjivanje dodatnih sredstava, navodi se u saopštenju iz Vlade Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ovaj dodatni novac biće rasporedjen na osnovu konačnih izveštaja o proceni štete koje bi lokalne samouprave trebalo da dostave Komisiji, kojom predsedava ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave i vršilac funkcije ministra privrede, Igor Mirović, do 5. maja 2014.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za opštine pogođene poplavom pomoć od 60 miliona dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Apr.2014

Komisija Vlade Srbije za utvrđivanje štete od elementarnih nepogoda donela je danas odluku o dodeli pomoći od ukupno 60 miliona dinara za sanaciju štete u 22 lokalne samouprave koje su pogođene poplavama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.