Više od 860 miliona dinara iz rezerve za Ministarstvo odbrane

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jun.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 860 miliona dinara iz rezerve za Ministarstvo odbrane

Vlada Srbije donela je rešenje o dodeljivanju Ministarstvu odbrane više od 860 miliona dinara iz tekuće budžetske rezerve za potrebe investicija u dva tehničko-remonta zavoda u Batajnici i Čačku.

Kako se navodi u najnovijem Službenom glasniku, za sprovođenje investicionog projekta u Vazduhoplovnom zavodu "Moma Stanojlović" u Batajnici opredeljeno je 492,4 miliona dinara a za potrebe Tehničko-remontnog zavoda u Čačku 369 miliona.

Prema istom izvoru, u vazduhoplovnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zavodu u Batajnici oko 208 miliona dinara biće potrošeno za zgrade i građevinske objekte, a više od 284 miliona za mašine i opremu.

U zavodu u Čačku za objekte će biti utrošeno 343 miliona a za mašine i opremu nešto manje od 26 miliona dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Više od 800 miliona dinara iz rezerve za potrebe Ministarstva odbrane

Izvor: RTS, 21.Jun.2017

. Vlada Srbije donela je rešenje o dodeljivanju Ministarstvu odbrane više od 860 miliona dinara iz tekuće budžetske rezerve za potrebe investicija u dva tehničko-remonta zavoda u Batajnici i Čačku.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.