Više Instagram naloga na jednom uređaju, evo kako!

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više Instagram naloga na jednom uređaju, evo kako!

Instagram je dodao opciju da na jednom telefonu ili tabletu vodite do pet različitih naloga, a mi ćemo vam pokazati i kako!

Instagram je KONAČNO omogućio korisnicima da vode više Instagram naloga na jednom uređaju, baš kao što to omogućava Twitter i druge društvene mreže. Instagram je ponudio opciju istovremenog upravljanja sa do pet naloga s jednog uređaja, a u galeriji ispod ćete saznati i kako da dodate i vodite svaki od tih naloga.

Uživajte u novom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za Android i iOS, a za Windows Phone i Windows 10 Mobile tu je 6Tag aplikacija, koja to ima odavno. Zvanični Instagram to ne nudi na WP i W10M.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook-u, Twitter-u i Instagram-u.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.