Viki Miljković: Uvek lepa svom mužu

Izvor: Blic, 26.Jul.2014, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viki Miljković: Uvek lepa svom mužu

Pevačica Violeta - Viki Miljković uživa u Pržnu sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i njihovim sinom Andrejom.

S obzirom na to da tamo imaju stan, Viki kaže da se u Crnoj Gori oseća kao kod kuće. Možda baš zato što nema osećaj da je na odmoru, Viki je uvek skockana i doterana.

- Za ovakav izgled mogu da zahvalim genima i dobrom metabolizmu. Moj muž voli da dobijam komplimente i njemu ne smeta to što ljudi, na primer, komentarišu moje noge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nema tu nikakve tajne, ne vežbam, jednostavno je tako. Čak i kad se loše osećam, kad nisam sređena ili kad zbog nastupa obučem nešto u čemu mi nije prijatno, Taške mi kaže: „Ti si meni prelepa” - kaže Viki za „Blic”.

Ona je ponosna na činjenicu da su već odomaćeni u Pržnu, a to svakako najbolje koristi Andrej, koji od malih nogu ima drugare.

- Njemu je najbolje. Iskreno, meni ovako malo tmurno vreme i prija, jednom sam izašla na plažu, dok moj sin obožava bazen. Nešto ove godine neće da se kupa u moru, sad mu je bazen pravi hit. Tu su mu i drugari sa kojima se druži svakog leta - rekla je ona.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pevačica ponosna: Moj muž nije ljubomoran kada dobijam komplimente!

Izvor: Svet, 26.Jul.2014

Pevačica Violeta Viki Miljković uživa u Pržnu sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i njihovim sinom Andrejom. S obzirom na to da tamo imaju stan, Viki kaže da se u Crnoj Gori oseća kao kod kuće. Možda baš zato što nema osećaj da je na odmoru, Viki je uvek skockana i doterana....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.