Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video koji je cijelu naciju podstakao na seks!

Prije godinu dana je u Danskoj pokrenuta kampanja koja podstiče mlade parove da stvaraju porodicu, a (u najmanju ruku) neobična kampanja nazvana je "Uradi to za mamu!"

Kompanija "Spies Travel" je u septembru prošle godine pokrenula kampanju "Uradi to za mamu", kojom podstiče mlade da prave bebe kako bi zadovoljili želju svojih majki da postanu bake, i time pomogli da se spreči starenje danske nacije.

"Danski sistem socijalne zaštite je pod pritiskom. I dalje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ne rađa dovoljno beba, uprkos malom napretku. To nas sve brine. Ali, oni koji možda najviše pate su majke koje neće imati priliku da postanu bake", kažu u uvodnom delu videa.

Sada, djevet meseci kasnije, Dansku se sprema za pravi bejbi bum jer će se tokom leta roditi 1.200 beba više nego prošlog ljeta!

Pogledajte ovu neobičnu kampanju:

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.