Vida Petrović Škero gošća Pressinga u utorak

Izvor: N1 televizija, 13.Feb.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vida Petrović Škero gošća Pressinga u utorak

Bivša predsednica Vrhovnog suda i bivši sudija Vrhovnog kasacionog Suda Vida Petrović Škero biće gošća Pressinga u utorak, 14. februara u 20 časova.

Delegacija Evropske komisije zatražila je od vlade Srbije da odblokira rad nezavisnih tela, koja se bore protiv korupcije.

Zašto Agencija za borbu protiv korupcije već dve godine nema tri člana odbora i predsednika? Kako Savet za borbu protiv korupcije funkcioniše sa pet od 13 predviđenih članova?
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Zbog čega vlada ne razmatra izveštaje svojih tela? Kakvo je stanje pravosuđa i kakva je uloga izvršne vlasti u funkcionisanju sudskog sistema?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovor će dati bivša predsednica Vrhovnog suda i bivši sudija Vrhovnog kasacionog Suda Vida Petrović Škero u Pressingu u utorak, 14. februara u 20 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.