Vetar divljao, obarao drveće po Beogradu  (FOTO)

Izvor: Mondo, 27.Jun.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vetar divljao, obarao drveće po Beogradu (FOTO)

Kao što su i najavili meteorolozi, novo olujno nevreme zahvatilo je Srbiju. Olujni vetar duvao je u Beogradu, drveće oboreno na nekoliko mesta u gradu.

Foto: MONDO, Stefan Stojanović

 Jak vetar i crni oblaci prekrili su Beograd oko 18 časova, a onda se spustila i kiša.  U centru grada ljudi trče tražeći zaklon, jer , izgleda i pored najava meteorologa, mnogi nisu očekivali nevreme.

 Kako javlja reporter Monda kod beogradskog Sajma, u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ruske ulice puklo je drvo i palo na jednu kolovoznu traku.

A nešto kasnije drvo je palo i na uglu Skopljanske ulice i Ulce Mlada Bosna na Vračaru.

Kako nam je javio čitalac štete nema, ali je saobraćaj u tom delu bio u prekidu.

   ----------------------------------------------------------------

Pišite nam kako je u vašem mestu.

To možete to uraditi putem WhatsAppa ili Vibera, na broj+381649570754. Osim na ovaj način, vesti, fotografije ili video klipove možete da nam šaljete na Facebookstranicu MONDO.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.