Vesić: Počela rekonstrukcija fontane ispred JDP

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Počela rekonstrukcija fontane ispred JDP

Radovi će biti završeni za tri nedelje

Rekonstrukcija fontane ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta počela je danas, a radovi će biti završeni za tri nedelje, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

- Pre tri i po godine zatekli smo fontanu koja nije radila skoro pet godina pre toga, od njenog otvaranja. Tako su radili veliki stručnjaci koji su vodili Beograd pre nas. Isti oni koji kritikuju veliku fontanu na Slaviji nisu bili u stanju da ni da održavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednu malu, parternu fontanu par stotina metara dalje - naglasio je Vesić.

On je dodao da je pre dve godine fontanu zvanično preuzelo JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, urađen je projekat rekonstrukcije, sprovedena javna nabavka i izabran izvođač, navodi se u saopštenju Beoinfo.

- Vrednost radova na fontani ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta iznosi tri miliona dinara, a obuhvatiće zamenu oštećenih kamenih ploča, nova hidroizolaciju, novu rasvetu, nove mlaznice i pumpe - rekao je gradski menadžer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.