Veselin Petrović legenda Ostendea

Izvor: Mondo, 23.Sep.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselin Petrović legenda Ostendea

Srpski košarkaš postaće prvi igrač u istoriji belgijskog kluba čiji će se dres biti povučen iz upotrebe.

Foto: MN Press

Belgijanci ne zaboravljaju Veselina Petrovića (37, 196 cm), niti će ga zaboraviti!

Srpski veteran napustio je ovog leta Ostende posle devet godina, četiri titule i tri trofeja u Kupu. Uprkos tome, ove nedelje vratio se na nekoliko dana u Flandriju, da bi prisustvovao ceremoniji "penzionisanja" svog dresa.

Svečanost >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će biti priređena u utorak uveče, pred utakmicu Ostendea i Liona, u prisustvu NBA zvezde Tonija Parkera.

"Poštovanje je često korišćena i prilično zloupotrebljena reč u sportu. Ali, poštovanje koje menadžment i rukovodstvo Košarkaškog kluba Ostende osećaju prema Veselinu Petroviću je potpuno iskrena i u srcu našeg kluba", rekao je predsednik belgijskog kluba Artur Goetals.

Petrović je napustio Ostende kao slobodan igrač, a prethodno je igrao za Pepinster, Budućnost, FMP, Partizan, FMP i Vojvodinu, u kojoj je i počeo seniorsku karijeru.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.