Veselin Jevrosimović: Vodio bih neko JP i bez plate

Izvor: Kurir, 02.Avg.2014, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselin Jevrosimović: Vodio bih neko JP i bez plate

On kaže i da ne bi prihvatio poziciju direktora, već radije mesto u nadzornom ili upravnom odboru neke firme

BEOGRAD - Vlasnik kompanije „Komtrejd“ Veselin Jevrosimović izjavio je da bi prihvatio poziv premijera da vodi neko od posrnulih javnih preduzeća, i za to ne bi tražio platu.

Dodaje i da ne bi prihvatio poziciju direktora, već radije mesto u nadzornom ili upravnom odboru neke firme, ali ocenjuje da je poziv premijera Aleksandra Vučića upućen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << članovima Poslovnog kluba „Privrednik“ da pomognu u vođenju javnih preduzeća dobra ideja, jer smatra da bi svi, zarad interesa države, trebalo da pomognu.

- Generalno je dobra ideja da dovedete ljude koji su se već dokazali i koji su mogli da dignu svoju firmu od nule i da naprave nešto - kaže Jevrosimović.

On je ukazao na to da nije bio na sastanku s premijerom u „Privredniku“, jer je u to vreme bio na putu, pa ga, kako kaže, o tome niko ništa konkretno nije pitao.

- Međutim, ako to država i Vlada traže od nas, trebalo bi pomoći - rekao je Jevrosimović.

(J. B.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.