Vermalen u Barseloni

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2014, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermalen u Barseloni

Dosadašnji fudbaler Arsenala Tomas Vermalen je prošao lekarske preglede u Barseloni i sledećih pet sezona će biti član katalonskog giganta, koji će za prelazak platiti 19 miliona evra.

 Tomas Vermalen je podigao trofej namenjen pobedniku FA kupa prošle sezone

 

Barselona je juče postigla dogovor sa Arsenalom o transferu, pa je do njegove realizacije bilo ostalo da 28-godišnji belgijski fudbaler prođe preglede. Kako je naveo sajt Gol, Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je insistirala na duplom lekarskom pregledu zbog Vermalenovih problema sa povredama. Prvi je obavljen u bolnici u Barseloni, a drugi na jednoj klinici i oba puta su rezultati bili dobri. Španski klub će platiti 15 miliona evra, uz dodatnih četiri miliona bonusa, u zavisnosti od broja utakmica i učinka.

 

Vermalen je zbog Barselone odbio ponudu Mančester junajteda, a trener Arsenala Arsen Venger je nedavno izjavio da bi više voleo da Belgijanac ode u inostranstvo nego da pojača neki klub iz Premijer lige. On je tako postao treći kapiten Arsenala koji je prešao u Barselonu. Pre njega to su učinili Tijeri Anri 2007. godine i Sesk Fabregas četiri godine kasnije.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.