Veran Matić odličan za istrage ubistava

Izvor: Mondo, 29.Maj.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veran Matić odličan za istrage ubistava

Premijer Aleksandar Vučić kaže da je od šefa komisije za istraživanje ubistava novinara Verana Matića tražio da se uključi u istragu ubistva braće Bitići, Albanaca i američkih državljana, koje je 1999. godine ubila srpska policija.

Foto: Beta/Milan Obradović

"Matić je do sada pokazao ozbiljne rezultate, a u slučaju ubistva Slavka Ćuruvije uspeo je da podstakne jedanznačajan broj ljudi da sarađuju i zajednički rade", objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Vučić novinarima posle otvaranja okruglog stola "Region uspeha".

Vučić je novinarima rekao da ga ništa ne pitaju oko funkcije koju će Matić obavljati u slučaju braće Bitići, koji je jedna od prepreka u uspostavljanju boljih odnosa Srbije i SAD.

"Bilo bi dobro da se slučaj reši, a da ćemo uspeti da ga rešimo pre mog puta u Ameriku - teško", konstatovao je Vučić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić tražio da se Veran Matić uključi u istragu ubistva braće Bitića

Izvor: Blic, 29.Maj.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je od šefa Komisije za istraživanje ubistava novinara, Verana Matića tražio da se uključi u istragu ubistva braće Bitića, koje su 1999. godine kod Kladova, ubili pripadnici policije Srbije...Vučić je rekao novinarima da je pozvao Matića...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.