Venger: Ozil nije kriv

Izvor: Mondo, 19.Sep.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Ozil nije kriv

Menadžer Arsenala ne može da shvati kritike na račun Mesuta Ozila posle poraza u Dortmundu, u prvom kolu Lige šampiona.

Foto: AP/Matt Dunham

Menadžer Arsenala Arsen Venger okarakterisao je naprevednim kritike na račun Mesuta Ozila nakon poraza u utakmici Lige šampiona protiv Borusije Dortmund.

U derbi susretu 1. kola D grupe londonske "tobdžije" izgubile su u utorak u Dortmundu rezultatom 2:0, a Ozil, jedan od ključnih igrača ekipe, zamenjen je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 62. minutu.

"Zašto bi trebalo da Ozil bude žrtveni jarac? Ne razumem to. Da, poraženi smo, ali sada iz nekog razloga njegovi evidentni kvaliteti stavljaju se pod sumnju na osnovu jednog meča. Moramo da priznamo da je fudbal igra živih ljudi, svi imaju uspone i padove. Ako neko treba da donese određene odluke, to je trener, on je odgovoran", rekao je Venger, a prenosi Skaj Sport.

Nemački reprezentativac prešao je prošle godine iz madridskog Reala u Arsenal za sumu od 42 miliona funti, ali ove sezone ne pruža očekivane partije, pa se našao pod udarom kritika medija i navijača.

Arsenal trenutno zauzima 7. mesto na tabeli Premijer lige sa jednom pobedom i tri remija, a u narednom prvenstvenom meču u subotu gostuje Aston Vili u Birmingemu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Opet bih dao 50 miliona za Ezila"

Izvor: B92, 20.Sep.2014, 01:00

Menadžer Arsenala Arsen Venger okarakterisao je naprevednim kritike na račun Mesuta Ezila nakon poraza u utakmici Lige šampiona protiv Borusije Dortmund...U derbi susretu 1. kola D grupe londonske "tobdžije" izgubile su u utorak u Dortmundu rezultatom 2:0, a Ezil, jedan od ključnih igrača ekipe,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.