Veliki beogradski koncert Nikole Vranjkovića

Izvor: Mondo, 22.Dec.2014, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki beogradski koncert Nikole Vranjkovića

Kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor, održaće veliki koncert sa svojim bendom u Velikoj sali Doma omladine Beograda, u nedelju 28. decembra, od 21 sat.

Foto: Promo

Nikola Vranjković, autor gotovo celokupnog opusa čuvene grupe Block Out na koncertu će izvesti veliki broj kompozicija iz razlicitih perioda rada nekadašnjeg benda.

Publiku očekuju i numere sa Vranjkovićevog solo albuma "Za ovde ili za poneti" i najnovijeg mini-albuma "Bremeplov", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je pre dva meseca i zvanično objavljen za izdavačku kuću Multimedia music.

Mini-album čine četiri pesme: "Ispod tvoga oka", u kojoj gostuje pijanistkinja Danica Borisavljević, "Nagrada za strah", u kojoj Octave mandolu svira Dejan Lalić iz grupe Orthodox Celts, zatim "Plovni put", snimljen u saradnji sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub i "Bremeplov"", numera na kojoj su gostovali gitaristi Goribora, Željko Ljubić i Miroslav Uzarević.

Posetioci koncerta u nedelju moći će da dođu po promotivnim cenama i do svog primerka knjige "Bremeplov", koju je Vranjković nedavno objavio uz EP.

Koncert u Domu omladine biće rekapitulacija ovogodišnje serije koncerata na letnjim festivalima kao i klupskih nastupa.

 

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Koncert Nikole Vranjkovića u Domu Omladine

Izvor: Studio B, 22.Dec.2014

U nedelju, 28. decembra u 21h, kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor Nikola Vranjkovic, održaće veliki beogradski koncert sa svojim bendom u Velikoj sali Doma omladine Beograda...Vranjković, autor gotovo celokupnog opusa čuvene grupe Block Out, na koncertu će izvesti veliki broj kompozicija...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.