Većina toplana spremna, problemi u šest gradova

Izvor: Beta, 30.Sep.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većina toplana spremna, problemi u šest gradova

BEOGRAD, 30. septembra 2014. (Beta) - Većina toplana u Srbiji spremna je za grejnu sezonu koja će početi 15. oktobra i ne postoji mogućnost da neko ostane bez grejanja, izjavio je u utorak ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić.

On je novinarima prilikom obilaska Beogradskih elektrana rekao da od ukupno 59 toplana u Srbiji problem sa nabavkom energenata postoji u šest gradova, i najavio da će se u četvrtak, 2. oktobra, sastati sa predstavnicima tih toplana i lokalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << samouprava da bi se pronašla rešenja.

"Probleme imaju toplane u Trsteniku, Smederevu, Priboju, Valjevu, Novom Pazaru i Vranju", rekao je Antić i dodao da će na tom sastanku obavezati lokalne samouprave da obezbede dovoljne količine energenata i pomognu toplanama pred početak grejne sezone.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da su Beogradske elektrane završile sve potrebne investicije i remonte kako bi Beogradjani imali sigurno i bezbedno grejanje.

Grejna sezona u Srbiji traje od 15. oktobra do 15. aprila.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.