Veče sa Ivanom: Veselo uz Anu, Šabana i Harisa

Izvor: Večernje novosti, 31.Okt.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče sa Ivanom: Veselo uz Anu, Šabana i Harisa

VELIKE folk zvezde Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Haris Džinović gosti su u večerašnjem izdanju emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na Prvoj od 21.15. Popularni trojac održaće niz zajedničkih koncerata u narednom periodu, počevši od nastupa u hali "Spens" u Novom Sadu 29. novembra, zatim u "Kombank areni" 6. decembra, posle čega slede koncerti u Zagrebu, Ljubljani, Švajcarskoj, Nemačkoj... U studiju će Šaban, Ana i Haris pričati o tome kako je došlo do saradnje, o međusobnim duetima, kao i velikim hitovima koji su obeležili njihove karijere. Već u emisiji obećaće odličan provod i pozitivnu atmosferu na koncertima, a sve započinju baš kod Ivana Ivanovića.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ana, Šaban i Haris obećavaju ludu zabavu kod Ivana Ivanovića (Foto)

Izvor: Svet plus, 31.Okt.2014

Folk zvezde Ana Bekuta, Scaron;aban Scaron;aulić i Haris Džinović nbsp;večeras su gosti u 208. izdanju zabavne emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.