Vanredna sednica Skupštine Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2014, 03:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna sednica Skupštine Srbije

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je za danas vanrednu sednicu na kojoj će se naći više zakonskih predloga, među kojima je i set medijskih zakona, saopšteno je danas iz Skupštine Srbije.

Na dnevnom redu sedmog vanrednog zasedanja su Predlog zakona o privatizaciji, Predlog izmena i dopuna Zakona o stečaju i Predlog izmena i dopuna Zakona o postupku registracije u Agenciji za privredne registre.

Poslanici će raspravljati i o Predlogu zakona o >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << javnom informisanju i medijima, Predlogu zakona o elektronskim medijima, kao i o Predlogu zakona o javnim medijskim servisima.

Sednica je sazvana na zahtev Vlade Srbije.

Početak vanredne sednice je danas u 10 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.