Vanja brani Vošu od Zvezde

Izvor: Mondo, 06.Mar.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja brani Vošu od Zvezde

Trener Zoran Marić rešio je da talentovanog čuvara mreže prvi put u prolećnom delu prvenstva ubaci u vatru na derbiju 18. kola Superlige

Foto: MN Press

Marko Kordić odradio je odličan posao na golu Vojvodine u prethodna dva kola Superlige protiv OFK beograda i Mladosti, ali će na meču protiv Crvene zvezde u 18. kolu Superlige ipak doći do promene čuvara mreže u redovima Novosađana.

Trener Zoran Marić priznao je da je Kordić odigrao bez greške >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u nastavku Superlige, ali je odlučio da među stative na derbiju u subotu vrati Vanju Milinković-Savića.

"Obojica su odlični golmani, talentovani. Protiv Zvezde braniće Vanja Milinković-Savić, koji je bio standardan jesenas, a onda je bio povređen i zato je izostao na startu drugog dela šampionata", objasnio je za "Žurnal" Marić.

Nije zanemarljivo ni to što Voša konkretno od svakog Vanjinog nastupa dodatno profitira. Naime, budući klub talentovanog golmana Mančester junajted nagrađuje svaki Vanjin nastup u tekućoj sezoni sa 10.000 evra, od čega Voši čisto pripada oko 8.000 evra.

"Novčana stimulacija nije bez značaja, ali nije ni presudna. Vanja je jesenas branio zato što je to zaslužio formom i apsolutno je opravdao poverenje", dodao je Marić.

Meč Crvena zvezda - Vojvodina igra se u subotu od 18 časova u Beogradu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.