Valjevo: Još dve žrtve zime

Izvor: B92, 30.Jan.2012, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo: Još dve žrtve zime

Valjevo -- Još dve osobe, stariji muškarac i mlađa žena, smrzle su se u okolini Valjeva, potvrđeno je agenciji Beta iz više izvora.

Radivoja Sandića (80) iz sela Donji Taor na planini Povlen komšije su pronašle smrznutog u snegu na oko 30 metara od staje za stoku.

Njegova rodbina iz Mionice, zbog zavejanih puteva na području Povlena, ne može da dođe da ga sahrani, pa su ga susedi najpre čuvali napolju, a onda su ga, prema rečima jednog od njih, "nekako uneli u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kuću".

Z. S. (38) iz Deliblata pronađena je smrznuta u snegu, u Gornjem Taoru, takođe na Povlenu. Ona je nestala prošle srede, kada je u večernjim satima otišla od kuće svoje rodbine kod koje je došla u selo Lelić, koje je nekoliko kilometara udaljeno od Taora.

Nezvanično, Z.S. je bila na lečenju u jednoj psihijatrijskoj ustanovi odakle je pobegla pre izvesnog vremena.

Ranije danas, agenciji Beta je potvrđeno da je pretprošle noći, u selu Bobova na obroncima planine Medvednik, u snegu pronađen Miroslav Petronić Beli (51), sekretar OŠ "Ilija Birčanin" sa Stava.

Njega su komšije pronašle na oko 300 metara od kuće pošto ih je alarmirala njegova sestra iz Valjeva, kojoj se nije javljao na telefonske pozive.

U valjevskoj policiji novinarima je večeras potvrđeno da je u Pribari, kod Mionice, pronađen leš muške osobe u poodmakloj fazi raspadanja.

Identitet će biti pouzdano utvrđen posle obdukcije, a pretpostavlja se da je reč o N. M. iz susednog sela Sanković, koji je nestao u julu 2011, a koga su po delovima odeće prepoznali sinovi.

Prema podacima policije, N. M. je imao običaj da ode od kuće, ali se i vraćao, da bi mu se prošlog leta izgubio svaki trag.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DVE NOVE ŽRTVE SMETOVA I ZIME U VALJEVU

Izvor: Kurir, 30.Jan.2012

Radivoja Sandića (80) iz sela Donji Taor na planini Povlen komšije pronašle smrznutog u snegu na oko 30 metara od staje za stoku..VALJEVO - Još dve osobe, stariji muškarac i mlađa žena, smrzle su se u okolini Valjeva, potvrđeno je večeras agenciji Beta iz više izvora. Radivoja Sandića (80)...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.