VUCIC Uspeo je u zivotu Dobio je cetiri retvita i 17 lajkova zato sto mi je opsovao majku

Izvor: medio.rs, 22.Okt.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUCIC Uspeo je u zivotu Dobio je cetiri retvita i 17 lajkova zato sto mi je opsovao majku

Partijska pitanja, SPS, ovaj, onaj, ko je šta rekao... Svaki dan mi neko nešto kaže, najlakše mi je kad me neko uvredi - ističe premijer, koji dodaje da je naučio na to "mnogo sam važan, dobio sam četiri retvita i 17 lajkova zato što sam Vučiću opsovao majku"

Povodom izjave funkcionera SPS Branka Ružića da mu nije cilj da ruši Dačića, već “najjačeg”, oglasio se i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

On je rekao da da ga ne zanimaju te političke >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i partijske igre.

– Nemam vremena da se bavim tim pitanjima. Ponosan sam što se bavim Srbijom i njenim razvojem, a ne sitnim prepucavanjima – rekao je Vučić.

On je podsetio da je prethodnih dana bio u Nišu, Kruševcu, Smederevu, da je danas došao u Novi Sad kako bi se bavio razvojem.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek, Filip Krainčanić

– Koji dan me niste videli da radim od jutra do večeri. Morate pet ekipa da pošaljete da me ispratite. Koja politička partija bi se za svoju osmogodišnjicu, u trenutku kada je najjača u savremenoj političkoj istoriji Srbije, time bavila – ističe Vučić.

Dodao je da u SNS „svrati jednom u šest meseci”.

– Partijska pitanja, SPS, ovaj, onaj, ko je šta rekao… Svaki dan mi neko nešto kaže, najlakše mi je kad me neko uvredi. Najteže je kada neko dođe da rešim neki problem, a to nije moja nadležnosti i ne mogu da mu objasnim da nije moja nadležnost – ističe premijer, koji dodaje da je naučio na to “mnogo sam važan, dobio sam četiri retvita i 17 lajkova zato što sam Vučiću opsovao majku“.

– To, majstore, uspeo si u životu, ne znam šta na to da vam kažem – primetio je Vučić.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Na spominjanje njegove navodne izjave da se slučaj Ružićeve izjave “na tome neće završiti”, premijer je rekao da to nije izašlo iz njegovih usta.

Vlada Srbije radi dobro i vredno, „vrednije nego bilo koja druga”, kaže, i ističe da su njeni članovi „vredni i sposobni ljudi”.

– Ana Brnabić, Nedimović. . . Meni su svi isti i stari i novi, vredni i dobri ljudi. Svakog dana čitam u novinama, tihi rat Vučića i ovoga i onoga. Nemam pojma šta su ti ljudi rekli, niti se time bavim. Zamislite da imam vremena za to, to bi značilo da se loše bavim svojim poslom – zaključio je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.