VOZAČI OPREZ: Mokri i klizavi kolovozi

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČI OPREZ: Mokri i klizavi kolovozi

Smanjite brzinu i pravite veća odstojanja

U Srbiji je večeras saobraćaj umerenog intenziteta i odvija se bez većih zastoja, saopštio je AMS S. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu "Batrovci" su oko 120 min. Širom zemlje je pretežno oblačno vreme, dok slaba kiša ove večeri pada na području Novog Sada, Palića i Kikinde.

Foto: Profimedia

Iz tog razloga se apeluje na vozače da usled mokrih i klizavih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolovoza i mogućnosti proklizavanja vozila, smanje brzinu i povećaju odstojanje. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.