VIDEO: Vozio je noću po napuštenom putu, a onda...

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Vozio je noću po napuštenom putu, a onda...

Nezgode na putu česta su stvar, naročito kad je u pitanju noćna vožnja. Tako se često može desiti da vam, dok set u nekoj nedođiji nestane goriva, pukne guma... A nekome izleti i životinja na put.

Tako je jedan Australijanac objavio je video snimak, koji u najmanju ruku podseća na scene iz horor filmova. Naime, dok je vozio automobil po zabačenim delovima Australije, na put mu je izleteo kengur. I to ništa ne bi bilo čudno, da se životinja bukvalno nije zaletela na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << automobil i skočila na njega.

Dosad smo čuli da ljudi automobilom udare životinju, ali da životinja ovako naskoči i udari u automobil, to je retkost.

Pogledajte kako je izgledala ova scena:

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vozio je noću po napuštenom putu, a onda... (VIDEO)

Izvor: Cafe.ba, 06.Maj.2016

Nezgode na putu česta su stvar, naročito kad je u pitanju noćna vožnja. Tako se često može desiti da vam, dok ste u nekoj nedođiji nestane goriva, pukne guma.. A nekome izleti i životinja na put.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.