(VIDEO) Upoznao buduću mladu i odmah skočio u jezero!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Upoznao buduću mladu i odmah skočio u jezero!

Nekoliko sekundi pošto je upoznao svoju buduću suprugu, jedan Kinez pokušao je da sebi oduzme život. Brak je dogovorila njegova porodica, a kada je video kako izgleda mlada, zaključio je da nema smisla da živi i skočio je u obližnje jezero.

Policija je brzo došla na jezero i našla ga kako pluta, a posle pružanja prve pomoći mladić je došao svesti. Policajac koji je došao na jezero odmah je skočio u vodu.

"Vukao sam ga prema zidu, ali nisam mogao da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izvučem na kopno, nisam imao snage. Pozvali smo vatrogasce koji su ga izvukli kanapom", ispričao je policajac Hou Kunshan.

"Bio je razočaran brakom kojeg je dogovorila njegova porodica. Pronašli su devojku za njega, ali se njemu nije svidelo kako izgleda", objasnio je policajac.

Mladić se oporavalja u bolnici.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.