(VIDEO) SVATOVI U SUZAMA: Pogledajte dirljivo pismo očuha svojoj ćerki koje je postalo hit na intern

Izvor: Kurir, 27.Feb.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SVATOVI U SUZAMA: Pogledajte dirljivo pismo očuha svojoj ćerki koje je postalo hit na intern

Obećavam ti da ću ti čitati priče pre spavanja i da ću da ti pevam uspavanke, a u odnosu s tvojom majkom pokazaću ti kako bi muškarac trebalo da se ponaša prema ženi, napisao je Brajan

Brajan Skot, 27-godišnji Naskar vozač, izlazio je s Vitni Kaj (24) punih godinu dana pre nego što su odlučili da se venčaju.

Vitni iz prošlog braka ima trogodišnju kćer Briel, koju je Brajan vrlo brzo zavoleo kao svoju sopstvenu. Brajan je zato odlučio, osim zaveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << budućoj supruzi, da napiše i zavete za svoju pastorku, a upravo je trenutak u kojem je te dirljive i nežne reči izgovarao malenoj devojčici naterao sve svatove na plač.

"Obećavam ti da ću te uvek držati za ruku i biti ti uteha. Obećavam ti da ću ti čitati priče pre spavanja i pevati uspavanke, a u odnosu s tvojom majkom pokazaću ti kako bi muškarac trebalo da se ponaša prema ženi. A ono najvažnije, obećavam ti da ću te uvek štititi, biti tu za tebe i voleti te zauvek", poručio joj je, između ostalog, Brajan.

Brajan je svojim činom, ali i svojom izvedbom, uspeo da rasplače kompletne svatove.

Iako je video venčanja iz januara 2014. godine tek je sada postao izrazito popularan. Video obilazi svet, skuplja hiljade lajkova i na dobrom je putu da postane pravi viralni hit.

Pogledajte video.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.