(VIDEO) ŠTA LI MU JE BILO U GLAVI? Čovek spasao krokodila na najgluplji mogući način!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ŠTA LI MU JE BILO U GLAVI? Čovek spasao krokodila na najgluplji mogući način!

Snaga njihove čeljusti je tolika da mogu da iščupaju ruku osobe kao da je ništa

Ako znate nešto o krokodilima, onda je to činjenica da je najbolje da ih izbegnete. Oni imaju neverovatne sposobnosti "žvakanja", a njihove čeljusti imaju toliku silu da mogu da iščupaju ruku osobe kao da je ništa.

Dakle, kada profesionalac treba da ime bilo kakvu interakciju sa krokodilom, pomislite kako bi trebalo da budu oprezni, zar ne?

Pogrešno! Pogledajte ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čoveka koji je spasava povređenog krokodila na najgluplji mogući način.

Ono što nas zanima jeste šta li je nateralo ovog čoveka da kaže: "Hej, znate šta? Samo da uzmem konopac kako bi mogao da skočim na leđa besnom krokodilu i rvam se sa njim u mutnoj vodi". Šta li mu je bilo u glavi?

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.