(VIDEO) SKANDAL NA MATURSKOJ VEČERI: Otrovali direktora gimnazije!

Izvor: Kurir, 18.Dec.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SKANDAL NA MATURSKOJ VEČERI: Otrovali direktora gimnazije!

Neko je tokom maturske proslave sipao u piće direktora "burprenorfina", jako sredstva protiv bolova zbog čega mu je pozlilo

GRAC - Tokom maturske večeri, neko je direktoru jedne gimnazije iz Graca sipao u piće jake sedative zbog čega je čovek završio u bolnici.

Direktoru je pošto je popio „zatrovano“ piće, njemu je bilo sve lošije i lošije. Pošto mu mu nije bilo dobro on je ubrzo napustio matursku proslavu i otišao kući. Legao je i omamljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zaspao, međutim, kada se probudio sledećeg jutra direktorje osetio da mu srce i dalje ubrzano kuca. Kako je otežano disao i nije mogao da dođe do vazduha pozvao je hitnu pomoć koja ga je odmah prebacila u pokrajinsku bolnicu.

Nakon što su stigli rezultati analize krvi, doktori su bili veoma iznenađeni. Naime, u krvi direktora pronađeni su tragovi "burprenorfina", sredstva protiv bolova koje ima veoma jako dejstvo. Ovaj medikament se takođe daje zavisnicima od droge prilikom terapije odvikavanja.

„Sada je pokrenuta istraga protiv nepoznatog lica zbog nanošenja teških telesnih povreda i ugrožavanja zdravlja“, izjavio je Maksimilijan Ulrih (Maximilian Ulrich), portparol policije, nakon objavljivanja lekarskih rezultata.

Nakon svega ostaje pitanje da li se ovde radilo „samo“ o neslanoj šali jednog od učenika ili je pozadina ovog trovanja mnogo opasnika. Naime, prema glasinama već neko vreme u ovoj školi traju rasprave oko ove direktorske pozicije.

„Nadam se da niko iz škole nema ništa sa ovim. Nezamislivo mi je da je ovaj incident usmeren direktno protiv mene“, izjavio je direktor škole posle trovanja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.