(VIDEO) RUMUNSKI ŠERIF: Lokalni političar uleteo na teren i hvatao za vrat odbojkaškog sudiju!

Izvor: Kurir, 25.Jan.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) RUMUNSKI ŠERIF: Lokalni političar uleteo na teren i hvatao za vrat odbojkaškog sudiju!

Vasile Ouatu, koji je zamenik gradonačelnika Piatra Neamta i predsednik istoimenog odbojkaškog kluba, hteo je da se obračuna sa sudijom na terenu

PIATRA NEAMT - Predsednik ženskog rumunskog odbojkaškog kluba Unik LPS Piatra Neamt Vasile Ouatu hteo je da bije sudije tokom utakmice 12. kola nacionalnog prvenstva protiv ekipe Satu Mare.

On je bio nezadovoljan jednom sudijskom odlukom pri rezultatu 2:2 u setovima i 17:16 u petom setu. Ouatu je uleteo na teren i došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << do prvog sudije Adrijana Paskana koji je bio na stolici. Ouatu je inače odbornik i zamenik gradonačelnika u rumunskom gradu  Piatra Neamt.

Ovaj politički funkcioner je potom drmao stolicu i hteo je da udari sudiju. Arbitar je sišao sa stolice i posle konsultacija ostao pri svojoj odluci. Međutim, Ouatu je ponovo ušao na teren, odgurivao i hvatao za vrat arbitra. Prekid je trajao nekoliko minuta, a predsednik Unika je napustio teren.

Unik je na kraju slavio 24:22 u odlučujućem, petom setu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.