VIDEO: Predaje trećacima i peva Karleušu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Predaje trećacima i peva Karleušu

Ko je pratio drugu epizodu X Faktora, sigurno je zapamtio ovu "propalu" audiciju - učitelja iz Zagreba, čije je umetničko ime Leone Pavlašijan, i koji je s platinasto plavom perikom, lancima oko vrata i vrtoglavo visokim potpeticama nastupio na bini muzičkog takmičenja.

Na audiciji za X Faktor Tonči Huljić ga je pitao da li on predaje veliki odmor, a Leone sada kaže ...

- Predajem razrednu nastavu učenicima trećeg razreda jedne osnovne škole u Zagrebu i svestan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam da su oni mali, zbog čega su nekada i zaigrani. U takvim trenucima se igram zajedno sa njima, ali nakon toga ozbiljno pristupamo radu - rekao je Leone, koji osim kao učitelj radi i kao animator u jednoj igraonici.

Leone kaže da su mu klinci iz razreda poželeli sreću na audiciji za X Faktor, a šta su rekli roditelji đaka?

- Roditelji dece sa kojom radim se ne zamaraju s time kakav sam ja privatno, nego kako obavljem svoj posao. Oni shvataju koliko poštujem decu i koliko se trudim da im budem prijatelj, kao i koliko energije ulažem da im prenesem moralne vrednosti.

Plesom je počeo da se bavi kao klinac, što je smetalo njegovim vršnjacima ...

- Rugali su mi se zbog toga. Znali su da me sačekaju posle škole i istuku pred svima, ali mi nisu slomili duh. Bio sam diskriminisan jer sam bio drugačiji, ali nisam posustao - rekao je Leone i dodao da ga je jedan od karlovačkih dečaka koji ga je tukao poslao poruku podrške na Fejsbuku.

- Čak je i lajkovao moju obradu Karleušine pesme "Insomnia", koja se u mojoj verziji zove "Bulimija".

Upozoravamo, Leone je bez gaćica na WC šolji, pa ko voli nek izvoli!

Leone s ponosom ističe da on u štiklama hoda jednako dobro kao i Severina i da je naučio da hoda u dva broja manjim cipelama, jer teško pronalazi ženske cipele odgovarajuće veličine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.