(VIDEO) PIJANE BOG ČUVA: Pao pod voz, sad može da pije od sreće što je preživeo!

Izvor: Kurir, 03.Avg.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PIJANE BOG ČUVA: Pao pod voz, sad može da pije od sreće što je preživeo!

Hitna pomoć je pijanca odvezla u bolnicu, ali su tamo samo potvrdili da nema nikakvih povreda. Jedina žrtva bio je mašinovođa koji je doživeo težak šok

BEČ - Jedan pijani Bečlija može da zahvali Bogu što je ostao živ i nepovređen jada je preko njega prešao voz bečkog metroa.

Juče ujutro oko sedam sati ujutro ovaj Bečlija je posrnuo i pao sa perona stanice "Muzejski kvart"

(MuseumsQuartier) linije U2 bečkog metroa. Pregledom video snimka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bečkog gradskog saobraćajnog preduzeća (Wiener Linien) vidi se da je čovek sam kriv za nezgodu. Jasno je da ga niko nije gurnuo na šine, koje se nalaze metar niže od peronsek platforme sa koje putnici ulaze u vozove podzemne železnice.

Odmah nakon što je čovek pao među šine, naišao je voz. Iako ga je mašinovođa primetio i aktivirao kočnicu za slučaj opasnosti, ali nije uspeo da se zaustavi već je prešao preko čoveka. Međutim, on je uspeo da legne uzmeđu šina pa se kad je voz stao izvukao ispod njega. Na opšte čuđenje svih čovek je ostao nepovređen.

Hitna pomoć ga je ipak odvezla u bolnicu, ali su tamo samo potvrdili da nema nikakvih povreda, ni od pada, ni od voza koji je prešao iznad njega. Jedina žrtva bio je  mašinovođa koji je doživeo težak šok. Portparolka Wiener Linien podseća javnost da ako neko padne na šine metroa, osim pravovremenog penjanja na peron, spas pred dolazećim vozom može da nađe i u posebnoj niši ispod perona. Reč je o natkrivenom prostoru pokraj šina, ispod ivice svakog perona svake metro stanice, po čitavoj njenoj dužini.

Da Bog zaista čuva pijane možete videti i na ovom video snimku!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.