(VIDEO) OPET NAS ISMEVAJU I PRIZNAJU KRIVICU: Albanci napravili reklamu sa dronom

Izvor: Kurir, 26.Okt.2014, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OPET NAS ISMEVAJU I PRIZNAJU KRIVICU: Albanci napravili reklamu sa dronom

Na reklami za keks postavljenoj na internetu jasno se vidi kako albanski navijač uživa jedući ga dok upravlja dronom, očigledno aludirajući na to da su Albanci lansirali letelicu, koja je u 41. minutu izazvala prekid meča

Provokacije ne prestaju.

Navijači fudbalske reprezentacije Albanije i dalje se naslađuju prekidom kvalifikacionog meča za EURO 2016. godine između Srbije i Albanije na stadionu Partizana u Beogradu.

Na reklami >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za keks postavljenoj na internetu jasno se vidi kako albanski navijač uživa jedući ga dok upravlja dronom, očigledno aludirajući na to da su Albanci lansirali letelicu, koja je u 41. minutu izazvala prekid meča.

Prevod teksta reklame glasi: Oho, ho što je lepo dole na terenu. Ono što je tvoje, tvoje je"...

Disciplinska komisija Uefe registrovala je prekinutu utakmicu između Srbije i Albanije službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, ali je istovremeno srpsku selekciju kaznila oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope. Naredne dve utakmice u kvalifikacijama kao domaćin, tim selektora Dika Advokata igraće bez prisustva publike, a i FSS i Fudbalski savez Albanije plaćaju po 100.000 evra novčane kazne.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanci napravili reklamu sa dronom (Video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Okt.2014

Albanci se nakon incidenta na utakmici sa Srbijom, na kojoj su lansirali dron sa albanskom zastavom, ne smiruju. Na Jutjubu je osvanula reklama za keks Sempre u kojoj albanski navijač uživa jedući ga dok upravlja dronom, očigledno aludirajući na to da su Albanci lansirali letjelicu, koja je u 41....

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.