(VIDEO) ON SE NE ŠALI: Poruka oca budućim udvaračima svoje ćerke!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ON SE NE ŠALI: Poruka oca budućim udvaračima svoje ćerke!

Pre nego što se rodila, ja sam vežbao kako da te ubijem...

Očevi zaista mogu biti previše zaštitnički nastrojeni prema svojim ćerkama.

Pesnik Džesi Perent u satiričnom, ali ispirativnom videu sažeo je sve ono što prolazi kroz misli jednog oca kada razmišlja o budućim udvaračima svoje ćerke.

"Čekao sam te. I pre nego što se ona rodila, ja sam te čekao. Pre nego što se rodila, ja sam vežbao kako da te ubijem. I pre nego što si prohodao, spremao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sam se da uradim da više nikada ne prohodaš... Ako joj slomiš srce, slomiću te... Učio sam je da muškarac ne sme nikada da udari ženu. Učio sam je ljubavi celog njenog života, a od tebe samo tražim da nastaviš tu lekciju. Voli je, budi joj prijatelj, štiti je. I još nešto za dečka koji se bude zabavljao sa mojom ćerkom: Moja žena bolje puca od mene", bio je više nego ozbiljan Džesi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.