VIDEO: Napravite savršenu karbonaru uz pomoć ovog tajnog sastojka

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2016, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Napravite savršenu karbonaru uz pomoć ovog tajnog sastojka

Ko ne voli karbonara špagete, sa njima nikada ne možete d apogrešite. Na internetu se sada pojavio snimak koji pokazuje da one mogu biti još bolje, a evo u čemu je caka.

Naime, ove mnogima omiljene špagete biće još lepše ako im dodate malo avokada. Ovaj čudan, ali fantastičan spoj ukusa će vas oduševiti.

- 1 avokado

- 1 žumance

- 100 ml kisele pavlake

- 1 čen belog luka

- ½ limuna

- 100 g izrendanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << parmezana

- 3 kriške slanine

- 250 g špageta

- 1 kašika maslinovog ulja

U blenderu napravite smesu od avokada, žumanceta, belog luka i limunovog soka. Polako dodajte kiselu pavlaku dok ne dobijete ravnomernu smesu. Kriške slanine izrežite na manje komade, pa ispržite u tiganju dok se ne otopi sva masnoća. Stavite sa strane.

U loncu skuvajte špagete prema uputstvu sa pakovanja. Iscedite vodu, pa preko špageta prelijte maslinovo ulje, sos na bazi avokada, slaninu i izrendani parmezan.

Detaljan snimak pripreme pogledajte ispod:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.