(VIDEO) NOVI KIKS VIDIĆA: Inter na kraju ipak izvukao bod protiv Palerma

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NOVI KIKS VIDIĆA: Inter na kraju ipak izvukao bod protiv Palerma

Fudbaleri Palerma i Intera igrali su nerešeno 1:1 u 3. kolu italijanske Serije A, a duel na Siciliji obeležio je novi kiks srpskog defanzivca Nemanje Vidića

PALERMO - Fudbaleri Palerma i Intera igrali su nerešeno 1:1 u 3. kolu italijanske Serije A, a duel na Siciliji obeležio je novi kiks srpskog defanzivca Nemanje Vidića.

Naime, Palermo je poveo već u 3. minutu posle početničke greške Vidića, koji je u svom kaznenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prostoru poklonio loptu Franku Vaskezu.

On je nepotrebnim driblingom sebe doveo u nezgodnu situaciju, a kada je pokušao da vrati loptu golmanu Handanoviću Vaskez mu oduzima loptu i lako postiže vodeći gol za Palermo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan od najvećih kikseva Vidića! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2014

Pokušao je da se oslobodi lopte, ali se spetljao i protivnik mu je uzeo i doveo tim u vođstvo..Srpski fudbaler Nemanja Vidić na meču Intera i Palerma pokušao je da se oslobodi lopte u kaznenom prostoru i da vrati golmanu, ali je loše dodao i igrač Palerma Franko Vaskez se dokopao lopte i postigao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.