(VIDEO) NIKO NE VERUJE DA SU STVARNE: Ove žene su oborile mnoge svetske rekorde

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NIKO NE VERUJE DA SU STVARNE: Ove žene su oborile mnoge svetske rekorde

Od najvećih kukova i grudi do najniže žene na svetu, sve one privukle su pažnju svetske javnosti

Rekord je rekord, bez obzira koliko uvrnut bio, a neki jedva čekaju da se upišu u Ginisa. Ovo je 15 veoma neobičnih žena koje su svojim specifičnim fizičkim odlikama ušle u istoriju.

Ebigejl i Britani Hensel

Njih dve su bliznakinje koje imaju odvojene glave, ali spojeno telo. Imaju odvojena srca i druge organe. Pre tri godine imale su i svoj rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << šou.

Majra Hils

Vlasnica najvećih grudi, veličine 32 z. Naravno, lažnih. Neko je izmerio da otprilike svaka dojka teži oko 9 kilograma. Teško se kreće, a odeća se posebno šije za nju. Ipak najveće prirodne grudi ima Eni Hokins Tarner.

95 % njenog tela je prekriveno tetovažama. Živela je sasvim normalno do 35. godine kada je dobila kožno oboljenje porfiriju zbog čega joj se na koži pojavljuju tačke ako je izložena suncu. Da bi to izbegla, ona je rešila da se tetovira do besvesti. Zanimljivo je da ju je tokom pet godina tetovirao isti čovek,a na ovo zadovoljstvo potrošila je 80 hiljada dolara.

Pleme Paduang

Takozvane Žene-žirafe iz ovog plemena produžuju svoje vratove stavljajući posebno prstenje i karike oko vrata. Zapravo, ne povećava se dužina vrata već se spušta grudni koš. U poslednje vreme vlada Mijanmara donosi odredbe koje bi zabranile ovu tradiciju.

Aneta Floršik

Ova Poljakinja je najjača žena na svetu. Može da podigne blizu 280 kila bez problema.

Aša Mandela

Ima najduže dredove. Dugi su 5 metara, a teški 18 kila. Pušta ih već 25 godina, a kad izlazi napolje nosi ih u torbi.

Peni Braun

Smanjila je struk i uvećala frudi da bi ličila na lik Džesike Rebit iz filma "Ko je smestio Zeki Rodžeru". Zbog čestog nošenja korseta, razvila je i zdravstvene probleme.

Mikela Rufineli

Najširi obim kukova ima ova dama koja je teška više od 100 kilograma. Kukovi joj dostižu širinu od dva metra. Ona ne namerava da ide na dijetu jer je uverena da muškarci lude za njenim oblinama.

Ataje Eligidanje

Ova žena iz Afrike ima najveći disk na licu, odnosno, veoma specifičan ukras koji se stavlja na usnu kako to nalažu tamošnji običaji. Da bi ga ugradile. žene moraju da uklone prednje zube, a stavljaju ga da bi se bolj eudale. Što veći disk, to više krava mlada dobije od budućeg muža. Ovaj disk je prečnika 20 cm.

Valerija Lukjanova

Foto: Fejsbuk

Žena barbika.

Mendi Selers

Zbog specifične genske mutacije, njene noge su počele nekontrolisano da rastu. Kada se rodila noge su joj već bile abnormalno velike, da su doktori hteli da ih amputiraju, ali njena majka to nije želela. Mendi je živela poprilično normalno do 2008. kada su joj i bubrezi otkazali, između ostalog. Morala je da amputira jednu nogu, koja je posle ponovo počela da raste.

Čeriti Pirs

Najdeblja žena na svetu teška skoro 350 kila. Ima čak i dečka.

Džijoti Amge

Ova Indijka je najniža žena na svetu, takoreći, ženica. Visoka je svega 60-etak santimetara. Zanimljivo je da su svi ostali u njenoj porodici normalne visine. Njoj je dijagnoziran poremećaj  ahondroplazija, zbog kojeg je posle prvog rođendana gotovo potpuno prestala da raste.

Elizani Silva

Sa druge strane, ova Brazilka je najviša na svetu sa svojih 203 cm, a ima i dečka koji je visok 163 cm. Počela je da raste zbog gigantizma, posebnog medicinskog stanja, koje je nastalo zbog tumora na hipofizi i tako je postala najviša tinejdžerka na svetu. Morala je i školu da napusti jer su je svi zezali. Doktori su joj, potom, uspešno odstranili taj tumor.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.