(VIDEO) NEVEROVATAN GOL U FUTSALU: Golman je mislio da je odbranio penal, a pogledajte šta se onda d

Izvor: Kurir, 20.Dec.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NEVEROVATAN GOL U FUTSALU: Golman je mislio da je odbranio penal, a pogledajte šta se onda d

Na utakmici u futsalu viđen je neverovatan pogodak sa linije penala koji će nekom ostati u dobrom, a nekom u lošem sećanju.

Fudbaler sa brojem sedam namestio je loptu na belu tačku i šutnuo je levom nogom iz sve snage ka golu. Golman je odbranio jak udarac poslavši loptu visoko iznad gola.

Slavlje ekipe golmana koji je odbranio gol je moglo da počne, ali igrač koji je šutirao loptu je mirno pratio let lopte koja je pri padu odskočila od parket i završila u golu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Golman koji je odbranio penal je uveliko slavio, ali je euforiju zamenila neverica kada je shvatio da mu je sreća okrenula leđa i da je lopta u golu.

Pogledajte penal za radost i nevericu

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.